Kvällen innan Julafton

Imorgon är det julafton, vilket känns jättekonstigt. I och med att mamma har varit i Thailand i tre veckor nu och missade min 18-års-dag osv så har jag inte så bra tidsuppfattning nu överhuvudtaget. Jag tänkte göra en liten sammanfattning om vad som har hänt de senaste veckorna.
 
7 dec Bogrens med de bästa.
 
9 dec var jag, Madelen & Olivia och kollade på GC troops juluppvisning i Göteborg. Riktigt nice!
 
 
14 dec hade jag min 18-års-fest tillsammans grymma personer. Det som dock var lite tråkigt var att inte så många av mina riktiga vänner var där, men det kom en hel del grymt folk och det var helt klart en awesome kväll.
 
15 dec så jobbade jag på kvällen, sen åkte jag hem till Älwa. Vi skulle kolla på Dear John men jag somnade efter fem minuter.
 
 
 
16 dec var jag på MaryKay hudvårdsklass och provade produkter. Trevligt. Sen på kvällen hade jag bjudit farmor och faster på fika för att fira att jag fyllde 18.
 
 
20 dec-21 dec var den bästa kvällen/natten på länge. Min 18.års-dag kunde inte ha börjat bättre. Tack som fan till alla som var med <3
 
21 dec vaknade bakis. hehe :$. Åkte sen till Tibro tillsammans med Älwa och spenderade kvällen tillsammans med Jesper. Tack så mkt för att jag slapp vara ensam!
 
 
22 & 23 dec har jag bara jobbat & imorgon är det julafton.
Julafton är en en sån här dag på året då alla ska vara glada, fira med sin släkt, vänner och familj.. men vad händer om man inte är glad? Om man inte har någon att fira med?
Mina känslor har varit upp och ner sen jag vaknade i fredags... jag vet att det var en av de bästa kvällarna i mitt liv, men ändå finns det små saker som jag önskar jag kunde gjort annorlunda.. som kanske hade förändrat saker och ting.. men ja, jag antar att det alltid finns det. Det har även hänt mycket i mitt privatliv just nu så jag har lite svårt för att känna just nu.
 
Jag vet att jag har massa vänner som står precis bakom mig och som kan lita på till 110% (jag tackar er som fan ska ni veta), men ändå så känner jag mig ensamast i världen ibland. Känslorna kommer alltid när man är ensam.
 
Jag måste ju även passa på att berätta att jag har blivit nominerad som "årets unga ledare" tillsammans med Madelen på idrottsgalan i Skövde som går av stapeln den 26 januari 2013. Det känns hur roligt som helst. Tack så jävla mycket! :) Det värmer verkligen!
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp